“Verdoofde” automobilist rijdt door na aanrijding

Een 33-jarige Leiderdorper die onder invloed van verdovende middelen was, is vrijdag doorgereden nadat hij op een geparkeerde auto botste. Rond 22.50 uur hoorde een 54-jarige Leiderdorpse op de Vronkenlaan een harde klap. Ze ging polshoogte nemen en zag dat haar auto beschadigd was. Een getuige die naast de wagen stond, vertelde dat een bekende van hem net met zijn auto tegen haar eigendom gebotst was en daarna doorreed. De politie werd gewaarschuwd en nam contact op met de 33-jarige. Op verzoek kwam hij naar de plaats van de aanrijding toe. Daar bleek dat hij onder invloed van drugs was. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt. De Leiderdorpse heeft aangifte gedaan.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×