Foto: K&G.

K&G klaar voor vier dagen muziek

K&G heeft het druk met Leidens Ontzet. De korpsen zullen vier dagen lang hun vrolijke muziek uitstrooien over Leiden. Op vrijdag verzorgt K&G 3 op de Garenmarkt de muziek tijdens het Minikoraal. Op zaterdag lopen Jong K&G en de Show- and Marchingband K&G mee in de Taptoe. Bij de Pleintaptoe, die dit jaar op zondag gehouden wordt, komen alle drie de orkesten van K&G op de Garenmarkt in actie. Op maandag maken Jong K&G en de Show- and Marchingband K&G een rondgang door Leiden. Ook nemen de korpsen als vanouds deel aan de optocht.

Jongens die de smaak te pakken hebben en ook mee willen met K&G, zijn volgende week woensdag welkom in het K&G clubgebouw aan J.C. de Rijpstraat 29, dat van 19:00 tot 20:00 uur open huis houdt. Tijdens dat open huis kunnen zij en hun ouders een kijkje nemen bij een repetitie. Ook kunnen ze dan informatie krijgen over de drie gratis muzieklessen die binnenkort georganiseerd worden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×