Alcoholcontroles tijdens Leidens Ontzet

Tijdens de drie feestdagen van Leidens Ontzet zal het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT) van zowel het korps Hollands Midden als Haaglanden alcoholcontroles houden op diverse plaatsen in en rond Leiden. Dit gebeurt elk jaar tijdens de oktoberfeesten en niet voor niets! Vorig jaar werden er tientallen automobilisten aangehouden, die hun feestelijke avondje konden afsluiten op het politiebureau en in veel gevallen hun rijbewijs kwijt raakten. De alcoholcontroles worden ondersteund door het Korps Haaglanden, waardoor het mogelijk is om op meerdere plaatsen in en rond Leiden aanwezig te zijn en een grootschalige controle uit te voeren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×