‘Blue Band en de Zeeuwse Meisjes’, foto: PR.

Start nieuw seizoen Open Podium Leiden-Noord in buurtcentrum de Kooi

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert op zaterdag 9 oktober weer het eerste Open Podium van het nieuwe seizoen in buurtcentrum de Kooi. Deze gratis muzikale avond biedt weer een gevarieerd programma met driestemmige folk van ‘De Zangstukken’, gevolgd door het ‘Duo Komitas’ met liedjes uit heel Europa. De popgroep ‘Blue Band en de Zeeuwse Meisjes’ sluit de swingende avond af met muziek uit de jaren zeventig en tachtig.

De avond start om 20.00 uur. Buurtcentrum de Kooi bevindt zich aan de Driftstraat 49.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 20 november. Wie ook een keer wil spelen kan contact opnemen met Maarten Witkam, tel. 071-5222798 of 5219637 of mailen naar Open_Podium_Leiden_Noord@hotmail.com

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×