Landschappen Enzo bij ARS

Op zondag 10 oktober zal bestuursmedewerker van ARS, Eefje van Batenburg-Resoort, de tentoonstelling Landschap Enzo openen. Drie uiteenlopende kunstenaars tonen hun impressies van de landschappen van hun keuze in de sfeervolle expositieruimte van ARS Aemula aan de Pieterskerkgracht. Udo Bredow laat zijn landschappen zien in decoratieve sfeer, uitgevoerd in acryl. Wim Hoogstraten werkt gedetailleerd met olieverf en acryl aan zijn rotspartijen en duinlandschappen. Joop Gans vangt de Landschappen Enzo in zijn etsen en aquarellen. De tentoonstelling loopt van 15 tot en met 31 oktober. Meer info en openingstijden: www.arsaemula.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×