Amnesty zoekt boeken en vrijwilligers

Voor de boekenmarkt is de Leidse afdeling van Amnesty op zoek naar vrijwilligers en tweedehands boeken. Wie boeken over heeft, kan ze tot en met 4 november deponeren in de containers in de hal van de centrale bibliotheek aan de Nieuwstraat. Wie zo veel boeken heeft dat ze niet naar het inzamelpunt gebracht kunnen worden, kan een afhaalafspraak maken via amnestyleiden@gmail.com. Ook vrijwilligers die willen helpen bij het sorteren of verkopen van de boeken, kunnen mailen naar dat adres. De boekenmarkt vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 november, in de Tuinzaal van de Burcht aan Burgsteeg 14. Op vrijdag duurt de markt van 17.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de boeken te koop tussen 10.00 en 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×