Polonaise met ‘André Hazes’ bij zorginstellingen

In aanloop naar de grote 3 oktoberfeesten, konden de bewoners van een aantal instellingen voor geestelijk gehandicapten gisteren al gezellig met de voetjes van de vloer. Traditiegetrouw gaat de 3october vereeniging op bezoek bij deze instellingen, met aan boord van de Touringcar van Beuk, vijf clowns en animatieorkest de Roeselaere. Chauffeur Hans bracht het feestelijk gezelschap eerst naar de Van Den Bergh stichting in Katwijk en Noordwijk. Vervolgens werden de daginstellingen de Walnoot, Thermiek en Swetterkamp bezocht. De tour eindigde bij VTV centrum club 58, waar tot 20.00 uur gefeest werd en de bewoners enthousiast de polonaise inzetten. Een André Hazes look-a-like, zorgde voor meesterlijke smartlappen en de vijf clowns kregen de lachers al snel op hun hand. Emile van Aelst fotografeerde het feestje bij VTV centrum club 58.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×