Workshop stressbestendigheid

Heel wat Nederlanders kampen wel eens met stress. Dat hoeft niet erg te zijn. Een beetje stress is soms zelfs gezond. Het komt echter ook voor dat mensen over hun eigen grenzen heengaan, waardoor de stress ongezond wordt. Jaarlijks komen ongeveer 9.000 mensen in de WAO door stress en overspannenheid. Zo’n 10% van de Nederlanders kampt met burn-out klachten. Op woensdag 13 oktober verzorgt het GGz informatiepunt Leiden e.o. ter gelegenheid van de Landelijke Dag Psychische Gezondheid, de gratis workshop `Wijzer over Stress’. De deelnemers leren hoe zij hun stressbestendigheid kunnen vergroten. Ze krijgen inzicht in de bronnen die juist bij hen tot stress leiden en leren daarmee om te gaan. De workshop wordt twee keer gegeven, zodat zo veel mogelijk belangstellenden deel kunnen nemen. De middagworkshop duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de avondworkshop van 19.00 tot 21.00 uur. De locatie is Rapenburg 48. Aanmelden voor één van de twee workshops kan via info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×