Hoflandbrug wegens onderhoud afgesloten

Vanaf maandag 25 oktober tot en met woensdag 3 november wordt de Hoflandbrug op de Trompweg/Vijf Meilaan afgesloten vanwege onderhoud. Het openbaar vervoer, fietsers en voetgangers worden omgeleid. Het asfalt op de hoofdrijbaan wordt vernieuwd en de betonnen tegels op de fiets- en voetpaden worden vervangen. Daarnaast wordt ook de elektrische besturing van de brug onder handen genomen en het metselwerk gerepareerd.

Fietsverkeer kan gebruik maken van de alternatieve route via de Leidseweg, Haagweg, Waddingerbrug, Haagweg, Churchilllaan, Vijf Meilaan en vice versa. Het scheepvaartverkeer zal geen last hebben van de werkzaamheden.

Meer info: www.zuid-holland.nl/Hoflandbrug

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×