Derde TriPlexFestival met 12 bands op 3 podia

Het ene festival is nog volop aan de gang, terwijl het volgende, zij het heel wat bescheidener van opzet, zich alweer aandient: het TriPlexFestival. Dit muzikale festival wordt gehouden op drie podia in het Leidse LVC. Met name jong, voornamelijk Leids talent, kan dit podium als springplank gebruiken om zichzelf te manifesteren voor het publiek. De drie podia zijn onderverdeeld in verschillende categorie├źn muziek: Lounge: Akoestische acts/bands Zolder: Hardere genres, Hardrock, Metal en in de Grote Zaal: Rock, Indie. Naast lokaal talent zullen een aantal klinkende en veelbelovende namen uit het Nederlandse popcircuit optreden, zoals: Fabiana Dammers, The Pickeys, The Hitman Hearths, Secret Umbrella, Grace, Miss Pussy, Le Faquer & More.

Het festival vindt plaats op 15 oktober in het LVC, aanvang 20.30 uur.

Meer info: www.triplexfrestival.nl en www.lvc.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×