Overrhyn, foto: PR.

‘Leidse Dag’ voor ouderen in Overrhyn

Het TamTam festival en verpleeghuis Overrhyn organiseren samen een speciale dag voor de bewoners van het verpleeghuis en de aanleunwoningen ‘Noorderlicht’. Voor de ouderen, die er zelf niet meer op uit kunnen is een breed muzikaal programma bedacht, waar diverse Leidse artiesten zullen optreden. Onder de titel ‘Leidse dag’ zal theatergroep ‘Mooi Weer’ de voorstelling ‘Familie Doorzon’ opvoeren en brengen Leidse zangers Thijs, Koos, Maus & Simone allerlei bekende nummers ten gehore. De All Stars spelen jazz & blues en natuurlijk wordt er voor de nodige hapjes en drankjes gezorgd.

De ‘Leidse Dag’vindt plaats in het restaurant van Overrhyn op zaterdag 9 oktober, aanvang: 10.00u (tot ± 16. 30u)

Ook andere, oudere wijkbewoners kunnen deze dag bijwonen, men kan zich op de reservelijst plaatsen bij buurtcentrum ‘De Kooi’.  Toelating gebeurt op basis van volgorde van reservering.

Meer info: www.tamtamfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×