Arthur Japin, foto: PR.

Rasverteller Arthur Japin te gast bij Burcht Literair

De bekende schrijver Arthur Japin is donderdag 28 oktober te gast bij Burcht Literair. Naast een geweldig schrijver, is Japin een rasverteller en het belooft dus een boeiende avond te worden. Japin verweeft in zijn boeken grondig doorzochte, historische feiten met een meesterlijke verteltrant en een groot inlevingsvermogen. Tijdens de literaire avond zal Japin onder andere zijn laatste boek ‘Vaslav’ bespreken, een wervelende historische roman over passie, roem, oorlog en nietsontziende liefde, gebaseerd op het leven van de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski.

De literaire avond begint om 20.15 uur en vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht.

Kaartjes voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat of telefonisch bij Liesbeth Feyen 071-5652459.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×