De jarige Fellows, foto: PR.

Leidse Fellows vieren 50-jarig jubileum

De Leidse band The Fellows viert zijn 50-jarig bestaan met een groots optreden in ‘De Terp’ in Valkenburg. De jarige band zal tijdens een optreden, dat de hele avond duurt, succesnummers spelen vanaf de jaren 60 tot heden. Het unieke concert van de ‘good old Fellows’ vindt plaats op zaterdag 6 november, aanvang 20.30 uur.

Voorverkoop: Ad Noyen Shoes, Winkelhof 46 Leiderdorp,  Filemon sigarenmagazijn, Bevrijdingsplein 1 Leiden, Slijterij & wijnhandel De Druiventuin, Rosmolen 32 Leiden, Het Naaimachine Centrum, Steenstraat 12 Leiden en Bottelier Krijgman, Meeuwenlaan 43 Katwijk.

De Terp, Kerkweg 3 , Valkenburg (ZH).

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×