Foto: Simone Janssen.

Jochem Myjer beste cabaretier van Nederland

Jochem Myjer mag zich de beste cabaretier van Nederland noemen. Het publiek wees Jochem bij de CabaretAwards aan als beste cabaretier van het afgelopen seizoen. De prijs werd door Bart van Mossel, directeur van de Leidse Schouwburg uitgereikt. In totaal stemden ruim 1.300 mensen in de categorie Beste Cabaretier.

“Jochem Myjer is al jaren een vaste waarde in het theater. De prijs is dan ook volledig terecht,” volgens Bart van Mossel. De in Leiden geboren en getogen cabaretier staat als één van de weinige cabaretiers in Nederland al drie jaar met dezelfde voorstelling overal in uitverkochte zalen. Jochem Myjer kreeg de prijs voor zijn voorstelling ‘De rust zelve’. Volgend seizoen zal hij te zien zijn met een nieuwe voorstelling.

De CabaretAwards zijn een initiatief van Cabaretmagazine.nl. Eerder wonnen onder andere Najib Amhali, Sara Kroos en Arie & Silvester.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×