Foto: NS.

NS ‘Try Out Festival’ uniek evenement op Station Leiden

Vanaf donderdag 14 oktober pakt de NS groots uit met een gratis festival op Station Leiden. Drie dagen lang valt er van alles te beleven, te zien en vooral ook deel te nemen. Er worden diverse masterclasses gehouden, bijvoorbeeld over het schrijven van romans door de Leidse schrijvers Abdelkader Benali en Ilja Leonard Pfeiffer en een klas van Aaf Brandt Corstius over het maken van een column. Jordi Deckers geeft les in het managen in muziekland en Roel C Verburg leert de deelnemers hoe cabaret grappig kan zijn. Naast het gevarieerde aanbod in masterclasses is er volop muziek, theater, film en kunst. Meer info, volledig programma en aanmelden voor de masterclasses: www.ns.nl/festival

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×