GroenLinks en ChristenUnie willen pand voor Happietaria

Gisteren berichtten wij dat studentenrestaurant Happietaria dringend op zoek is naar een pand. Vandaan schieten GroenLinks en de ChristenUnie hen te hulp. De partijen vragen het college of de gemeente geen pand of ruimte beschikbaar heeft waar de studenten in november voor een periode van enkele weken terecht kunnen. Happietaria wordt helemaal gerund door vrijwilligers. Met de opbrengst van het restaurant worden elk jaar goede doelen gesteund. Dit jaar wil men 30.000 euro ophalen voor projecten in Myanmar en in Mozambique.

De fracties van GroenLinks en de ChristenUnie hopen dat het college Happietaria tegemoet wil komen en een geschikte locatie beschikbaar stelt voor de periode 8 tot en met 27 november. Het college zou daarvoor eens kunnen kijken in de vastgoedportefeuille van de gemeente. Ook weet het college mogelijk dat derden een geschikte ruimte beschikbaar hebben.

Advertentie

Leiden happietaria


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×