Winkelnummers voor de binnenstad

Deze maand ontvangen alle winkeliers in het kernwinkelgebied een sticker met de naam van hun winkel en het nummer van hun pand. Dit is een initiatief van het Centrummanagement Leiden, dat een paar maanden geleden een binnenstadsschouw hield met de hulpdiensten. Uit die schouw bleek dat veel winkelnummers verdwenen zijn. Daardoor is het voor bijvoorbeeld de politie lastig om naar aanleiding van een melding over een incident op een bepaald straatnummer, het juiste pand te vinden. Ook voor bezoekers van Leiden die een bepaalde winkel zoeken, is het ontbreken van de nummering onpraktisch. Het Centrummanagement hoopt dan ook dat de winkeliers de stickers op een goed zichtbare plaats aanbrengen. Dinsdag ontvangt Laurens Verspaandonk de eerste sticker. Hij is eigenaar van de winkel Comtesse aan de Breestraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×