Geslaagde Open Dag Stevenshage

Het was gisteren een gezellige drukte op de Open Dag van dierenasiel Stevenshage. In een heerlijk najaarszonnetje genoten de bezoekers van de rommelmarkt en de demonstraties met honden. Kinderen lieten zich schminken en deden mee met allerlei spelletjes en activiteiten. De opbrengsten van de Open Dag zijn bestemd voor de aanschaf meer LED-verlichting, omdat het asiel op weg is om het groenste asiel van Nederland te worden. De Leidse Mondialen boden hun kunstwerken te koop aan, waarvan een deel van de opbrengst eveneens bestemd was voor het asiel. Iedereen had het zichtbaar naar de zin, ook de dieren, die genoten van zoveel extra belangstelling. Meer info: www.dierenasielleiden.nl (foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×