Woody Allen opent lustrumeditie Leids Film Festival

Het Leids Film Festival vindt voor de vijfde maal op rij plaats in de Sleutelstad en opent met de nieuwste film van Woody Allen: ‘You Will Meet A Tall Dark Stranger’. Pas op 16 december gaat deze film de Nederlandse bioscoop in, dus de opening van het festival op 26 oktober start met een echte première. In de bioscopen en culturele podia van Leiden zullen zes dagen lang zo’n 150 films gedraaid worden en vinden er daarnaast diverse activiteiten plaats, zoals lezingen, exposities en feesten. Het Leids Film Festival presenteert wederom een zeer gevarieerd filmprogramma, dat naast de nieuwste grote films bestaat uit lichte ‘arthouse-films’, die toegankelijk zijn voor een breed publiek en een bijzondere programmering van Russische en Japanse films, waarvoor het festival samenwerkt met de Russische Ambassade, het Sieboldhuis en de Japan Stichting in Leiden. Meer info en volledig programma: www.leidsfilmfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×