Twee vernielers aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.30 uur, heeft de politie een 19-jarige Oegstgeestenaar en een 19-jarige Utrechter aangehouden op verdenking van het plegen van vernieling. Een derde verdachte nam, bij het zien van de agenten, direct de benen. Het drietal had een aluminiumpaal op de weg gegooid, die afkomstig bleek te zijn van het parkeerterrein bij het gemeentehuis. Op het Lotte Stam-Beesepad zagen de agenten het drietal bezig met het duwen tegen een lantaarnpaal en bovendien bleek een houten steunpaal van een boom al kapot gemaakt te zijn. De politie verwacht binnenkort ook de derde verdachte op te kunnen pakken.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×