‘Eleonora’, voorstelling voor Goed Doel in LAKtheater

Jochem Stavenuiter van Theatergroep Bambie speelt op zaterdag 23 oktober zijn solovoorstelling ‘Eleonora’ in het LAKtheater. In het stuk raakt een moeder haar geheugen kwijt door een hersenbloeding. Acteur Stavenuiter laat het publiek op pijnlijke wijze voelen, hoe het is om langzaam maar zeker je herinneringen te verliezen. Ondanks het zware onderwerp slaagt Stavenuiter erin om het stuk op een lichte manier neer te zetten, gelardeerd met de nodige humor.
De opbrengst van de voorstelling komt volledig ten goede aan onderzoek naar de ziekte Duchenne.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.laktheater.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×