Salon Boerhaave over mond- en gebitsaandoeningen

Salon Boerhaave besteedt woensdag aandacht aan mond- en gebitsaandoeningen. Michiel Eijkman gaat in op de toegenomen kennis van de mond- en gebitsaandoeningen in de afgelopen zestig jaar. Daarbij verdedigt hij de stelling “De kennis over mond- en gebitsaandoeningen is de laatste zestig jaar meer toegenomen dan in de zeshonderd jaar daarvoor. Ook zal hij een blik werpen op de toekomstige ontwikkelingen in de mondzorg. Michiel A.J. Eijkman promoveerde in 1979 op een proefschrift Tandarts en Patiëntenvoorlichting. In 1992 volgde zijn benoeming tot hoogleraar in de Sociale Tandheelkunde, in het bijzonder de Voorlichtingskunde, aan de Universiteit van Amsterdam. Bij zijn emeritaat in 2003 kreeg hij de dr. Th. Dentz medaille voor zijn verdiensten in de tandheelkundige wetenschap. De lezing is gratis toegankelijk en begint om 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×