Houdini's & Kim met dynamische show in Leidse Stadsgehoorzaal

Toonaangevend muziekblad OOR schreef over de pas zestienjarige jazzzangeres Kim Hoorweg: “Dit behoort echt tot de top!” Op haar veertiende deed zij jazzliefhebbers over de hele wereld al versteld staan met een prachtig album waarop zij nummers van Ella Fitzgerald covert. Samen met jazzsextet The Houdini’s brengt de talentvolle zangeres een tribute aan Peggy Lee in een swingende muzikale show in de Leidse Stadsgehoorzaal. De voorstelling wordt aangevuld met originele composities van Hoorweg en The Houdini’s.

Bezetting: Zang: Kim Hoorweg Trompet: Angelo Verploegen Altsax: Rolf Delfos Trombone: Ilja Reijngoud Piano: Erwin Hoorweg Bas: Marius Beets Drums: Bram Wijland.

Het concert vindt plaats op 2 november, aanvang: 20.15 uur. Meer info en reserveren: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×