Bridget Yoerger, foto: Stefan Mizee.

Bridget Yoerger topscoorster tegen Eurosped Twente

Bridget Yoerger werd direct na de gewonnen wedstrijd tegen Eurosped Twente, uitgeroepen tot meest waardevolle speelster van seizoen 2009-2010 van Wereldtickets.nl. Met haar inbreng stond ze aan de basis van de eerste overwinning (93–76) dit seizoen van de Leiderdorpse eredivisionist. Hoewel de Tubbergse ploeg op drie-vierde het duel zelfs een 70-72 voorsprong had, drukte het Leiderdorpse Wereldtickets.nl in de slotfase stevig door. Met scores van met name Yoerger, Corine Manuputty en Marlous Nieuwveen werd de spannende wedstrijd met forse winst afgesloten. Komende weekeinde speelt Wereldtickets.nl opnieuw een thuiswedstrijd in de Bloemerdhal, op zondag 24 oktober om 16.00 uur.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×