Engelsman gooit met flesjes en dreigt met mes

De politie heeft zondagavond een 21-jarige Engelsman aangehouden omdat hij mensen bedreigde met een mes. Een 32-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel die rond 23.30 uur op de Hogewoerd stond, zag hoe een man uit een raam hing en flesjes bier naar beneden gooide. Hij zei daar wat van, waarop de gooier in zijn boxershort naar buiten kwam, met in zijn handen een mes. Hierop vluchtte de 32-jarige een horecagelegenheid binnen. De politie die gebeld werd, belde aan bij het huis waar de Engelsman met zijn mes uit gekomen was. De man die de deur opende, voldeed aan het opgegeven signalement. Hij werd aangehouden. Het mes dat in het huis lag, is in beslag genomen. De man uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft aangifte gedaan van bedreiging. Een 30-jarige Leidse die ook door de messenzwaaier werd bedreigd, deed eveneens aangifte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×