The Beatles, foto: PR.

24ste Beatles-verzamelbeurs in Four Reasons

Traditiegetrouw vindt er voor de 24ste keer een grote Beatles-verzamelbeurs plaats in de Four Reasons aan de Lange Mare. Onder de titel ‘Beat-Meet’ kunnen de liefhebbers weer terecht om te snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland verwacht. Diverse schrijvers presenteren hun nieuwste werken over deze legendarische Britse band en ‘Unplugged Beatles live muziek’ wordt verzorgd door The Puchs uit Maastricht.

De beurs wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl

‘Beat-Meet’ vindt plaats op zondag 31 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×