Show-& Marchingband Amigo viert 15-jarig jubileum

15 jaar geleden werd de Leidse Show-& Marchingband Amigo opgericht uit een fusie van twee kleine Leidse orkesten. Het succesvolle orkest telt inmiddels 60 man en komt momenteel uit in de hoogste klasse. In 2007 wist het orkest de Nationale titel ‘Mars’ op haar naam te schrijven en in 2010 behaalde zij zilver bij de Internationale Kampioenschappen der Lage Landen in Belgie. Heel wat jonger, maar even succesvol is de stageband van Amigo, die heel toepasselijk de naam Amigo-2 heeft gekregen. Dit ruim 30 man tellende zit-orkest is ruim een jaar geleden opgericht en speelt swingende, bekende covers met een hoog dansgehalte. Beide orkesten en het Leidse Duo Tartuffe treden op tijdens de jubileumvoorstelling op 20 november in Museum Corpus in Oegstgeest. De gehele opbrengst van dit jubileumgala komt ten goede aan KIKA (kinderen kankervrij). Meer info en bestellen van kaarten: www.amigo-leiden.nl (Foto: PR)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×