Informatiecentrum A4 heringericht

Het A4 informatiecentrum aan Bospolder 11 wordt heringericht. De expositieonderdelen van de HSL-Zuid verdwijnen en maken plaats voor actuele informatie over de wegverbreding en -verdieping van de A4 tussen knooppunt Burgerveen en Leiden. Met behulp van illustraties, teksten en bewegende beelden krijgt de bezoeker een duidelijk inzicht in de werkzaamheden die plaatsvinden aan de A4. Ook zijn er impressies van de situatie na afloop van alle werkzaamheden. Er zijn voorlichters aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Tijdens de herinrichting, die ongeveer tot kerst duurt, blijft het informatiecentrum open voor publiek. De openingstijden zijn in principe dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Vanwege de werkzaamheden zijn die tijden mogelijk aangepast. Actuele informatie staat op www.rws.nl/A4.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×