Legger Regionale Keringen ter inzage

Wie de Legger Regionale Keringen wil inzien of er op wil reageren, kan dat nog tot komende donderdag doen. De Legger is een kaartenboek waarin wordt aangegeven waar regels gelden voor het gebruik van dijk, duin of kade in Rijnland. In dat boek worden ligging, vorm en afmetingen, onderhoudsverantwoordelijke en onderhoudsbeschrijving opgenomen. In een aantal gevallen is de eigenaar van de grond op of aan een kering verantwoordelijk voor het onderhoud. Burgers en bedrijven die op of aan een kering wonen, werken of recreƫren, kunnen tot 28 oktober aanstaande hun zienswijze kenbaar maken op de ontwerp Legger, die ter inzage ligt bij de gemeente en het Hoogheemraadschap.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×