Man zwaar mishandeld door groep op parkeerplaats Morssingel

Een 22-jarige man uit Voorhout is in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.00 uur, zwaar mishandeld door een groep van zes tot tien mannen. Het slachtoffer was samen met drie vrienden opstap geweest en daarna gingen de vrienden wat te eten halen bij een horecagelegenheid in de Haarlemmerstraat. Daar was de sfeer niet zo prettig, omdat een groep mannen zich vervelend gedroeg. De vier vrienden liepen vervolgens naar de parkeerplaats op de Morssingel, waar ze hun auto hadden geparkeerd en bleken gevolgd te worden door het agressieve groepje. Op de parkeerplaats ging de groep om de vier mannen heen staan en een van hun trok een mes. Een van de vrienden werd op een motorkap gegooid en het slachtoffer raakte ieder besef van het gebeuren kwijt, doordat hij buiten bewustzijn raakte. De man is naar het ziekenhuis gebracht met onder andere een gebroken neus en jukbeen. Agenten hebben de omgeving gezocht naar de groep, maar niemand aangetroffen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×