Vrouw beroofd tijdens verlenen eerste hulp

Een 22-jarige vrouw uit Rijnsburg was in de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur, bezig met het verlenen van hulp aan een flauwgevallen vrouw in een horecagelegenheid aan de Sint Aagtenstraat. Terwijl zij druk doende was, riepen drie mannen haar, waarschijnlijk om de vrouw af te leiden, terwijl twee onbekende mannen van de gelegenheid gebruik maakten om haar tas te doorzoeken. De 22-jarige zag dit in een flits gebeuren en riep het tweetal toe hier onmiddellijk mee op te houden. Daarna probeerde ze de dief in te halen, maar werd door zijn kompaan tegen haar hoofd geslagen. Een andere bezoeker probeerde haar nog te helpen, maar haar portemonnee was al verdwenen. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×