Twee scooterdieven aangehouden

Afgelopen vrijdagnacht kreeg de politie een melding over twee jongemannen, die zich verdacht ophielden bij auto’s aan de Klikspaanweg. Toen agenten poolshoogte gingen nemen gingen de twee er bliksemsnel vandoor op een scooter in de richting van de Stevenshofdreef. De scooterrijder reed het Korte Vlietpad op en het tweetal ging via een voetgangersbruggetje zonder scooter verder. Daar in de buurt vond een politiehond een van de verdachten, een 19-jarige Leidenaar, in de bosjes. De andere verdachte, een eveneens 19-jarige man uit Warmond, werd later op de dag aangehouden. De scooter bleek van diefstal afkomstig. De politie maakt proces-verbaal op tegen de twee jongemannen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×