Feest in de Stevenshof

Morgen is het feest in de Stevenshof, waar dan voor de eerste keer de Dag van de Stevenshof gevierd wordt. Het thema van de feestelijkheden is “samen in onze wijk”. Dat staat voor samen spelen, samen voor jong en oud zorgen, samen schoon en veilig houden. De bewoners van de Stevenshof hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in een veilige en stimulerende omgeving. Zij deden dat samen met allerlei organisaties en instellingen uit deze wijk. Vorig jaar werd er het eerste Leidse Centrum voor Jeugd en Gezin geopend, en versierden basisscholieren een brug. Tijdens de dag van de Stevenshof, die voortaan jaarlijks zal plaatsvinden op de laatste woensdag in oktober, is er van alles te beleven voor jong en oud. Het programma wordt samengesteld door scholen en instanties uit de wijk. Morgenmiddag zal wethouder Roos van Gelderen in het Stevenshofpark het middagdeel openen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×