Symposium gezondheidsbevordering

Het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg verzorgt op de Hogeschool Leiden een symposium over de mogelijkheden om de gezondheid preventief en curatief te bevorderen. In de gezondheidszorg is vooral veel bereikt met een professioneel ontwikkelde ziektebestrijdende benadering, waarbij onder andere medicijnen worden ingezet. Aan de andere kant groeit wereldwijd de interesse voor een gezondheidsbevorderende benadering. Tijdens het symposium zullen de aanwezigen zich onder andere afvragen of een gezondheid bevorderende aanpak tot afname van kosten in de gezondheidszorg kan leiden.

Er zijn diverse workshops, presentaties en internationale lezingen van deskundigen als drs. Erik Baars (arts-epidemioloog en lector AntroposofischeGezondheidszorg aan Hogeschool Leiden) en prof. dr. Peter Kooreman (hoogleraar Gezondheidseconomie aan de Universiteit van Tilburg).

Het Symposium vindt plaats op vrijdag 12 november. Deelname is gratis. Aanmelden kan alleen nog vandaag, via www.hsleiden.nl/lectoraten/antroposofische-gezondheidszorg/symposium.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×