Eilandlezing biodiversiteit

Onder de titel `Biodiversiteit – lekker belangrijk?’ verzorgt Louise Vet volgende week zondag de vijfde Eilandlezing. Vet is directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie en buitengewoon hoogleraar Evolutionaire Ecologie aan de universiteit van Wageningen. Daarnaast is ze waarnemend voorzitter van de Raad van Toezicht van NCB-Naturalis. Tijdens haar lezing zal ze vertellen hoe belangrijk de biologische variatie voor de maatschappij is en of het een optie is biodiversiteit als een business te zien. De lezing begint om 15.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Naturalis. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.snp.nl/eilandlezingen

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×