Websites Centra voor Jeugd en Gezin gelanceerd

Komende donderdag gaan de websites van de Centra voor Jeugd en Gezin in deze regio, tegelijkertijd online. De wethouders van Alphen a/d Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiderdorp, Leiden, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude, lanceren ieder de site van hun eigen gemeente. Eind volgend jaar moet iedere plaats een Centrum voor Jeugd en Gezin hebben. Op dit moment is nog niet overal een inlooplocatie. Wel heeft elke gemeente vanaf 4 november een eigen digitaal loket, waar vragen over opvoeden en opgroeien worden beantwoord. De kwaliteit van de informatie die via de loketten verkrijgbaar is, is zorgvuldig gecontroleerd door deskundigen van onder meer de GGD.

Het adres van het digitale loket van Leiden is www.cjgleiden.nl. Jongeren kunnen vanaf volgende week donderdag terecht op www.hoezitdat.info. Op die site is informatie te vinden over onder andere studeren, werken, geld, gezondheid en drugs.

Via alle sites is het mogelijk kosteloos en anoniem advies te vragen aan het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×