Twee straatrovers aangehouden met hulp van alerte omstanders

Afgelopen zaterdag, rond 12.00 uur, heeft de politie met behulp van omstanders een 16-jarige Rotterdammer en een 17-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van het beroven van drie personen. Op het Korte Vlietpad werden vroeg in de ochtend daarvoor, drie personen beroofd van onder meer hun mobiele telefoon. Toen agenten één van de twee samen met een vriend op de Rijn en Schiekade zag lopen, die voldeed aan het signalement, die de slachtoffers van de straatroof hadden opgegeven, hielden ze beide mannen aan. In eerste instantie werd nog medewerking verleend, maar toen de politie tot fouillering overging, namen ze de benen. Met behulp van alerte omstanders konden de straatrovers aangehouden worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×