Lezing apen, moeders en mensenkinderen 

De Niko Tinbergenlezing staat dit jaar in het teken van apen, moeders en mensenkinderen en wordt verzorgd door Prof. Sarah Blaffer Hrdy, een Amerikaanse antropologe, ‘feministisch sociologe’ en primatologe, die in 2009 het boek `Een kind heeft vele moeders’ schreef. Haar lezing wordt ingeleid door prof.dr. M.H. van IJzendoorn, hoogleraar algemene en gezinspedagogiek aan de Universiteit van Leiden. 

De Niko Tinbergenlezing staat in het teken van de evolutie en wordt jaarlijks georganiseerd door de universiteit, het NRC Handelsblad, NWO, Museum Boerhaave en NCB Naturalis. De lezing wordt op vrijdag 12 november gegeven in het Gorlaeuslaboratorium. Het programma begint om 19.00 uur. Meer informatie staat op www.tinbergenlezing.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×