Opening CJG Leiden Zuid-West door Bob de Bouwer

Morgen wordt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Leiden Zuid-West geopend. Wethouder Roos van Gelderen zal de officiële openingshandeling verrichten. Daarbij krijgt ze hulp van Bob de Bouwer. Bij het CJG kunnen ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht met al hun vragen over opgroeien en opvoeden. Binnen het CJG Leiden Zuid-West wordt samengewerkt tussen GGD Hollands Midden, het consultatiebureau, maatschappelijk werk en Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland. In mei vorig jaar werd in de Stevenshof het eerste CJG geopend. Met de komst van dit CJG, beschikt Leiden over twee van deze loketten. Het is de bedoeling dat er nog twee zullen volgen.

Morgenmiddag zijn alle belangstellenden welkom bij het CJG aan Vijf Meilaan 20a. Om 14.00 uur vindt daar de officiële opening plaats. Daarna kunnen kinderen op de foto met Bob de Bouwer en meedoen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. De kinderheld zal tijdens de opening het eerste Groene Startpakket uitreiken. Dit pakket is samengesteld door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en de gemeente Leiden, En moet jonge gezinnen stimuleren er op uit te trekken in de buitenlucht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×