Vrachtwagen verliest 30.000 klinkers

Vanmorgen rond 06.20 uur is een vrachtwagenchauffeur op de Voorschoterweg een lading bakstenen verloren. De vrachtwagen met oplegger kwam met één kant in de berm terecht. Toen de chauffeur doorop een ruk aan zijn stuur gaf kwam vrachtwagen weer op de weg, maar verloor door de slinger wel de lading van zo’n 30.000 straatklinkers. Deze kwamen op de weg en op het fietspad terecht, waarop de politie de weg richting Voorschoten, tussen de Churchilllaan en de Brahmslaan, enkele uren afsloot.

Rond 09.15 uur werd één rijstrook vrijgegeven. Nadat de vrachtwagen was losgetrokken en was weggesleept werden de stenen overgeladen op een andere vrachtwagen. De chauffeur bleef ongedeerd.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×