Een 16-jarige jongen uit Rijnsburg kwam vanmorgen om het leven bij een frontale botsing op de N449 in Rijnsburg. (Foto: Marc Wonnink).

Dode en zwaargewonde bij botsing scooter en snorfiets

Bij een botsing tussen een scooterrijder en een snorfietser zijn vanmorgen een dode en een zwaargewonde gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 06.50 uur op de Noordwijkerweg (N449) ter hoogte van de Kloosterschuurlaan in Rijnsburg. Daar botste een 16-jarige Rijnsburger met zijn scooter frontaal op een 30-jarige snorfietser uit Katwijk. Omstanders verleenden de twee direct eerste hulp, in afwachting van de en hulpdiensten. Hoewel de Rijnsburger gereanimeerd werd, stierf hij ter plaatse aan zijn verwondingen. De Katwijker die vermoedelijk hersenletsel opgelopen heeft, werd naar het LUMC gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval en vraagt getuigen zich via 0900-8844 te melden.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×