Werkzaamheden Torenvlietbrug

De provincie voert deze maand onderhoudswerkzaamheden uit aan de Torenvlietbrug. Deze brug aan de Ingenieur G. Tjalmaweg krijgt onder meer een nieuwe slagboom en elektrische installaties. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor brugbediening op afstand. De werkzaamheden worden tussen maandag 15 november en woensdag 1 december uitgevoerd tussen 21.00 en 06.00 uur, met uitzondering van de weekenden. Het autoverkeer wordt omgeleid via de A 44, Rijnzichtweg, Rijnsburgerweg, Oegstgeesterweg, Sandtlaan, Molentuinweg, Wassenaarseweg, Ingenieur G. Tjalmaweg en vice versa.Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Haagse Schouwweg, Valkenburgseweg, Voorschoterweg en vice versa. Overdag is de brug toegankelijk voor verkeer. Tijdens het onderhoud kan de brug niet omhoog. Bij een waterstand van NAP min 0,60 meter kunnen boten hoger dan 5,30 meter dus niet passeren. Deze stremming duurt van maandag 15 november 06.00 uur tot en met donderdag 25 november 6.00 uur. Op www.zuid-holland.nl/Torenvlietbrug is actuele informatie over de werkzaamheden te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×