Marjan Berk bij BplusC in de Leidse Nieuwstraat, foto: PR.

Boeiende trucjes van Marjan Berk bij BplusC

Afgelopen donderdag was Marjan Berk te gast bij BplusC in de Leidse Nieuwstraat, in het kader van leesbevorderende cursussen van het ROC. Berk heeft voor de serie Leeslicht het boek ‘Een goeie truc’ geschreven. Deze serie is speciaal samengesteld voor volwassenen, die moeite hebben met lezen en zijn zodoende geschreven in duidelijke, heldere taal. Elk half jaar verschijnen er nieuwe delen van Leeslicht. De deelnemers hadden van te voren het werk van Berk gelezen en werden door de schrijfster aangezet een start te maken met een eigen dagboek. Op onderhoudende wijze vertelde de schrijfster over beroemde dagboeken, zoals die van Anna Frank. Aan het eind van de geslaagde lezing was er gelegenheid om vragen te stellen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×