Magisch kinderweekend in Rijksmuseum van Oudheden

Op zaterdag 20 en zondag 21 november viert het Rijksmuseum van Oudheidkunde een kinderfeest in het teken van Egyptische magie en Harry Potter. Beide dagen zijn er allerlei spannende activiteiten te beleven en houdt conservator Maarten Raven een speciale kinderlezing ‘Harry Potter en Egyptische Magie’. Tijdens de lezing wordt duidelijk hoeveel Egyptische magie verweven zit in dit populaire kinderboek. Ouders en begeleiders kunnen terecht bij de tentoonstelling zelf, waar diverse prachtige objecten staan, die van onder andere musea uit Londen en Parijs in bruikleen zijn opgesteld. Meer info en volledig programma: www.rmo.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×