'Clowntje'van Ernst Kamphuis, foto: PR.

‘Collage en Assemblage’, eerbetoon aan Ernst Kamphuis

Als eerbetoon aan de op 13 augustus 2008 overleden kunstenaar, zanger en stadsjutter Ernst Kamphuis, ook wel “Lieutenant Ernesto” genoemd, houdt Galerie de Pieter een tentoonstelling onder de titel ‘Collage en Assemblage’. Naast het uitleenlopende werk van 24 Leidse kunstenaars, wordt ook werk getoond van Kamphuis zelf. Hij maakte reliekkastjes van spulletjes die hij vond bij het grofvuil of op de rommelmarkt. Zo gaf hij gebruikte dingen een tweede leven. De tentoonstelling werd afgelopen vrijdag geopend en is te zien tot en met 19 december. Meer info en openingstijden: www.galeriedepieter.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×