Foto: PR.

Actueel Pastoorsdrama in Theater Imperium

‘Het heilige water’ is een pastoorsdrama, dat aanstaande zaterdag te zien is bij het Leidse Imperium Theater. Het stuk is zowel beklemmend als subtiel en in deze tijd, waarin steeds meer seksueel misbruik door de katholieke kerk bekend wordt, ook zeer actueel. Het publiek wordt meegevoerd in het verhaal van Martijn en van pastoor Rüs en wordt uitgedaagd tot een eigen visie op de gebeurtenissen. Het stuk is geschreven door theatermaker Koen Ketelaars en kenmerkt zich door actuele problematiek en helder taalgebruik. De regie is in handen van Elize Jorritsma, die in haar theaterloopbaan confronterende onderwerpen niet uit de weg gaat.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 13 november, aanvang 20.30 uur.
Theater Imperium, Oude Vest 33e, Leiden.

Reserveren kan via: www.imperiumtheater.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×