Foto: PR.

Passievol en avontuurlijk concert door Jiga Vôo

Jiga Vôo (grote vlucht vert.) brengt sensationele ritmische muziek, vol passie en avontuur. De zeskoppige formatie mixt verschillende stijlen als pop, jazz, caribbean, folklore en latin met een vleugje dance, gedragen door de prachtige stem van Magda Mendez. Aanstaande zaterdag geeft het getalenteerde zestal, dat naast Mendez bestaat uit Roël Calister percussie, Praful sax en fluit, Gil Lopez gitaar, Jonathan Cuniado bas en Mark Milan toetsen, een swingend concert in de Tuinzaal van de Burcht.

Het concert begint om 21.00 uur, meer info en reserveren: www.de-x.nl

Meer info over de band: www.jigavoo.com en www.myspace.com/jigamusic

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×