Foto: Streetchampz.

Nieuwe Hiphopdansschool start in Scheltemacomplex

Aanstaande zaterdag gaat in het Scheltemacomplex de nieuwe dansschool Streetchampz van start. ‘s Middags om 12.30 uur kan men kennis komen maken met deze dynamische dansschool, die zich helemaal richt op Hiphop. Volgens de organisatie sluit het hiphopdansen naadloos aan op de lifestyle en trend van vandaag, zoals te zien is bij televisieprogramma’s zoals ‘so you think you can dance’. “Bewegen is een belangrijk thema in de strijd tegen welvaartziekten, maar ook zorgen wij ervoor dat jongeren een plek hebben om zichzelf te zijn en om zich uit te leven”, aldus een woordvoerder.

Streetchampz heeft al vestigingen in Apeldoorn en Alphen a/d Rijn.
Meer info: www.streetchampz.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×