Happietaria Leiden weer van start

Vanaf morgenavond kan men weer lekker eten voor een goed doel, want Happietaria Leiden opent haar deuren. Na een hoop gesteggel, zoals het vinden van een tijdelijke locatie en vervolgens de inrichting daarvan, staat het restaurant weer als een huis voor de komende drie weken. Manager Renée Klapwijk. “Een maand geleden hadden we nog niet eens een pand. Gelukkig is dat er met dank aan de SLS gekomen.” Klapwijk vervolgt: “Een pand zonder keuken, tafels en stoelen is dan nog ver verwijderd van een restaurant. Gelukkig deed het goede voorbeeld van SLS volgen, bijvoorbeeld door de firma Nieuwenburg die belangeloos een groot deel van de inventaris leverde!” Wethouder Roos van Gelderen zal morgenavond de officiële opening verrichten.

Klapwijk: ”We hebben een professioneel menu, er is livemuziek tijdens de avonden en mensen zitten heerlijk te eten voor het goede doel. Dit kan alleen maar heel mooi worden!”

Na de opening kan er vanaf 19.30 uur meteen gegeten worden. Reserveren wordt aanbevolen: www.happietarialeiden.nl
Het restaurant is gesitueerd in het oude Elisabeth-gasthuis aan de Middelstegracht 8, en is open tot 4 december.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×