Vrouw mishandeld op Nieuwe Beestenmarkt

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.10 uur, heeft de politie een 28-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 28-jarige plaatsgenote. De vrouw was samen met een vriendin opstap en raakte in gesprek met een groepje van vijf mannen op de Nieuwe beestenmarkt. De verdachte, die deel uitmaakte van het groepje, maakte op een gegeven moment hatelijke opmerkingen en gedroeg zich vervelend naar de vrouw. Toen hij wat al te dichtbij kwam en de Leidse hem opzij duwde kreeg zij meerdere klappen. Een portier van een uitgaansgelegenheid trok het slachtoffer weg waarna de Leidenaar wegliep. Het slachtoffer liep hem in eerste instantie achterna om hem aan te spreken op zijn agressieve gedrag, maar werd weer geslagen. De politie die inmiddels was gewaarschuwd hield de verdachte aan op de Oude Singel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×